Clatita, mic dejun

de vickyduta in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 10493 vizualizari

 

Deoarece am mancat aceasta clatita la matusa mea Alys de mai multe ori m-am hotarat sa o incerc si eu acasa si am fost super incantata de ceea ce mia iesit, este un mic dejun foarte satios si consistent.

 

INGREDIENTE

  • aluat de clatite(din apa minerala, ou, faina si un praf de sare)
  • - rosii pisate
  • - branza topita
  • - sunca, kaizer
  • - ardei
  • - ceapa
  • - cascaval
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatita, mic dejun:

Sunca si kaizerul se taie cubulete, ceapa si ardeiul se toaca marunt, cascavalul se da pe razatoare.

Aluatul de clatite se pregateste si el, se ia o tigaie (eu am de la tefal special de clatite) de teflon se lasa putin sa se incinga si se pune jumatate de polonic de aluat de clatite, sa fie mai subtire pentru a se coace bine si sigur. Imediat ce am pus aluatul se pune sos de rosii cu bucatele de rosii, ceapa, ardeii, sunca, kaizerul si branza topita. Cascaval ras, se lasa sa se rumeneasca binisor si apoi se intoarce cu paleta.Se lasa sa se faca bine, trebuie sa fie coapta in interior foarte bine, se lasa la foc mic 5-7 minute. trebuie sa fim foarte atente caci se coc foarte repede.

Va asigur ca este o bunatate. Va doresc pofta buna.

TIPS-URI

1

Se serveste calda alaturi de un sos de maioneza, un delicu divin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatita, mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta speciala cu hribi de padure